Hey,

Ik ben Maurits. Van 2015 tot 2017 was ik nationaal jongerenvoorzitter van Open Vld. Ik heb daar geleerd wat goed is aan de politiek en wat er echt veel beter kan. Nu is het tijd voor actie.

Daarom ben ik kandidaat bij de verkiezingen op 14 oktober 2018. Ik sta op plaats 9 voor Open Vld provincie Vlaams-Brabant en plaats 6 voor Open Diest

Ik ben niet de man van duizenden politieke beloftes. Dingen echt veranderen, dat is voor mij moderne politiek. Veel beter dan alleen maar ruzie maken, toch?

 


 

Waarom op mij stemmen op 14 oktober? 

1.   Ik wil dat zaken écht veranderen. Zorgen voor resultaten. Eindeloze politieke beloftes en ruzies zijn niet voor mij.

2. Daarom ga ik me in de politiek concentreren op mijn belangrijkste thema: openbare plaatsen toegankelijk maken voor iedereen, bijvoorbeeld voor mensen met een beperking, kinderwagen of tijdelijke blessure. Lees er hier meer over.

3. Ik deed de voorbije jaren meer dan 2.000 huisbezoeken om te horen wat er bij jou leeft. Ik ga dat ook na de verkiezingen blijven doen.


 


 

Met de kracht van sociale media politiek veranderen 

"Met zijn zijn duidelijke aanwezigheid op sociale media begrijpt hij volledig hoe jongeren communiceren. Hij maakt van alle mogelijke kanalen gebruik om zijn politieke boodschap te delen. Als voorzitter van Jong Vld heeft hij al serieus indruk gemaakt."

- Newsmonkey

(klik op afbeelding voor volledig bericht) 


 

2.024: zoveel huisdeuren liep ik de voorbije jaren af om te horen wat er echt leeft.

Huisbezoeken = onmisbaar.

Huisbezoeken zijn voor mij onmisbaar in de politiek om te weten wat er écht leeft. 

Ik ging daarom de voorbije jaren langs meer dan 2.000 huisdeuren en zal dat blijven doen na de verkiezingen.


 

Laatste video

  • Lees meer
    De drie meest onfaire belastingen voor singles.
  • Lees meer
    Politiek gaat officieel nergens meer over.
  • Lees meer
    Ik kan de politieke toekomst voorspellen.