Pano reportage over Schild & Vriend: gewoon even dit.

 

Fameus gedegouteerd door Pano-reportage over Schild en Vriend. Lachen met stervende baby’s. Vrouwen en mensen met andere huidskleur als vuil behandelen. Dromen van geweld. En dan de mond vol hebben over onze waarden? Bah.

Ik moest er even dit over kwijt. Laat ons met z'n allen duidelijk maken dat dit nooit ons Vlaanderen is.👊

Pano-reportage over Schild en Vrienden.

Fameus gedegouteerd door Pano-reportage over Schild en Vriend. Lachen met stervende baby’s. Vrouwen en mensen met andere huidskleur als vuil behandelen. Dromen van geweld. En dan de mond vol hebben over onze waarden? Bah.Ik moest er even dit over kwijt. Laat ons met z'n allen duidelijk maken dat dit nooit ons Vlaanderen is.👊

Geplaatst door Maurits Vande Reyde op Donderdag 6 september 2018